Seminár: Ste pripravený na kontrolu osobných údajov?

Seminár: Ste pripravený na kontrolu osobných údajov?

Čo čakať, ako prejsť kontrolou a tipy na zmiernenie pokuty

Termín: 29. 10. 2019
Prednáša:
Miesto konania: Název místa konání

Uplynulo už vyše roka od nadobudnutia účinnosti nového nariadenia GDPR, no nejasnosti zostávajú. Úrad na ochranu osobných údajov navyše začal vykonávať kontroly dodržiavania súladu s nariadením GDPR a udelil aj prvé pokuty. Aké povinnosti je z hľadiska práva potrebné splniť, na čo nezabudnúť pri zabezpečovaní súladu s nariadením GDPR, ako predísť pokutám a ďalšie užitočné informácie sa dozviete na našom seminári.

Zoberte so sebou kolegu! Druhý a ďalší účastník z jednej spoločnosti získa 50% zľavu!

Presná cena po zľave bude uvedená na faktúre.

199 EUR
bez DPH

Cieľ seminára:

Cieľom seminára je poukázať na najdôležitejšie povinnosti podľa GDPR, za ktoré hrozia pokuty od Úradu na ochranu osobných údajov a ako sa im vyhnúť a na čo sa v rámci zabezpečenia súladu s nariadením GDPR zamerať.

 

Okrem teórie seminár obsahuje praktickú časť zameranú na prípravu dokumentácie, formulovanie súhlasov, prípravu sprostredkovateľskej zmluvy a vypracovanie záznamov o spracovateľských činnostiach.

 

Dozviete sa, ako Úrad na ochranu osobných údajov môže začať kontrolu, ako takáto kontrola prebieha, na základe čoho môže Úrad uložiť pokutyv akých výškach. Vďaka praktickému semináru Vás GDPR nezaskočí a Vy môžete svoje problémy či otázky konzultovať priamo s právnym expertom na túto problematiku.

 

Kliknite sem na detailný Program seminára. 

 

Komu je seminár určený:

Seminár je určený predovšetkým podnikovým zodpovedným osobám či špecialistom, ktorí majú v organizáciách na starosti problematiku ochrany osobných údajov, osobám, ktoré spracúvajú osobné údaje, personalistom, či marketérom, a to ako zo súkromného tak aj verejného sektora.

 

Ďalšie informácie:

Ako účastník kurzu získate CERTIFIKÁT o jeho absolvovaní, ktorý môžete využiť vo svojom CV v časti o doplnkovom odbornom vzdelávaní. V cene seminára sú podkladové materiály a občerstvenie v priebehu kurzu. Obchodné podmienky sú Vám k dispozícii tu.

PROGRAM CELODENNÉHO SEMINÁRA (9.00 15.30 hod.):

  • Dodržovanie základných zásad (zásada zákonnosti, transparentnosti, minimalizácie, obmedzenia účelu a pod.);
  • Používanie správnych právnych základov;
  • Práva dotknutých osôb;
  • Prevádzkovatelia a sprostredkovatelia;
  • Prenos osobných údajov + prenos osobných údajov do zahraničia;
  • Oznamovanie porušenia ochrany osobných údajov dotknutým osobám a úradu;
  • Kontrola, Úrad, pokuty – ako môže začať a prebiehať kontrola?
  • Najdôležitejšie interné a externé dokumenty – interné smernice, zmluvy o spracúvaní osobných údajov, súhlasy so spracúvaním, záznamy o spracovateľských činnostiach a ďalšie;
  • Preukazovanie splnenia povinností.

Mgr. Bc. Róbert Gašparovič

Róbert Gašparovič je právnik špecializujúci sa na oblasť ochrany osobných údajov, priemyselných práv, autorských práv, práva informačných technológii a záväzkového práva.

Bratislava, Apollo Hotel ****

Bratislava, Apollo Hotel ****

Dulovo námestie 1, Bratislava 82108

Apollo Hotel **** Bratislava

je známy tradične kvalitnými službami na vysokej úrovni, priateľským personálom a príjemnou atmosférou. Nachádza sa v blízkosti novej business zóny. Je dobre dostupný zo všetkých hlavných a diaľničných príjazdových smerov, priamo k hotelu Vás privedie najnovší most cez rieku Dunaj - Apollo.

Apollo Hotel má vychýrenú a mnohokrát oceňovanú Reštauráciu sv. Huberta.

  

Adresa:

Dulovo nám. 1

821 08 Bratislava

tel.: +421 2 55 968 922

www.apollohotel.sk 

 

MHD:

50, 68 – zastávka Dulovo námestie

 

Parkovanie:

Parkovanie je možné pred hotelom na hotelovom parkovisku za poplatok alebo zdarma v priľahlých uliciach.

199 EUR
bez DPH