Čo čakať od kontroly osobných údajov, ako prejsť kontrolou a tipy na zmiernenie pokuty

19. 8. 2019

Ste pripravený na kontrolu osobných údajov?

 

 

 

 

 

 

 

Uplynulo už vyše roka od nadobudnutia účinnosti nového nariadenia GDPR, no nejasnosti zostávajú. Úrad na ochranu osobných údajov navyše začal vykonávať kontroly dodržiavania súladu s nariadením GDPR a udelil aj prvé pokuty. Aké povinnosti je z hľadiska práva potrebné splniť, na čo nezabudnúť pri zabezpečovaní súladu s nariadením GDPR, ako predísť pokutám a ďalšie užitočné informácie sa dozviete na našom seminári.

 

Cieľom seminára je poukázať na najdôležitejšie povinnosti podľa GDPR, za ktoré hrozia pokuty od Úradu na ochranu osobných údajov a ako sa im vyhnúť a na čo sa v rámci zabezpečenia súladu s nariadením GDPR zamerať.

 

Okrem teórie seminár obsahuje praktickú časť zameranú na prípravu dokumentácie, formulovanie súhlasov, prípravu sprostredkovateľskej zmluvy a vypracovanie záznamov o spracovateľských činnostiach.

 

Dozviete sa, ako Úrad na ochranu osobných údajov môže začať kontrolu, ako takáto kontrola prebieha, na základe čoho môže Úrad uložiť pokutyv akých výškach. Vďaka praktickému semináru Vás GDPR nezaskočí a Vy môžete svoje problémy či otázky konzultovať priamo s právnym expertom na túto problematiku.

 

Seminár je určený predovšetkým podnikovým zodpovedným osobám či špecialistom, ktorí majú v organizáciách na starosti problematiku ochrany osobných údajov, osobám, ktoré spracúvajú osobné údaje, personalistom, či marketérom, a to ako zo súkromného tak aj verejného sektora.

 

K tejto téme pripravujeme celodenný seminár:

Bratislava, 29. októbra 2019Podrobné informácie o programe, lektorovi, ako aj objednávkový formulár nájdete na našich webových stránkach.